top of page
Sakura

SUSHI RESTAURANT IN LEUVEN

Sushi & sashimi van de beste kwaliteit

Restaurant Sakura

Het Sakura team ontvangt u van dinsdag tot zondag met open armen in ons restaurant in Leuven. Hier geniet u in een ontspannen sfeer en wordt u op uw wenken bediend met verse sushi en sashimi. Die komen stuk voor stuk uit onze verzorgde keuken, van eigen hand en mooi gepresenteerd. Kwaliteit en versheid om op te eten!

Sushi, sashimi en meer

Kiest u voor een menu of houdt u het bij à la carte? Het kan allebei bij Sakura. Natuurlijk serveren we de lekkerste sushi en sashimi, maar ook andere specialiteiten worden hier graag gegeten. Denk maar aan Yaki, Temaki, warme wokgerechten, gegrilde gerechten, soepen en salades. Bezwijk voor een verrukkelijk dessert als Yaki banaan of Matcha ijs en u wordt misschien wel onze volgende vaste klant.

Ook take-away

Liever thuis genieten van onze sushi, sashimi of andere gerechten uit de Japanse keuken? Dat kan, ook afhalen is mogelijk bij ons. Alle gerechten op onze menukaart zijn ook om mee te nemen. Breng een stukje Azië in huis: Bestel meteen!

Buiten zitten?

Genieten van het mooie weer? Ons restaurant beschikt over een gezellig terras met plaats voor 10 personen in de Muntstraat, dé wandelstraat van Leuven, waar u volop de aangename sfeer van de stad kan opsnuiven.

Sakura
Sakura

KRIJG JE ER AL ZIN IN?

Bezoek restaurant Sakura!

bottom of page